Varför?

I'm so fucking sick of this, dare to make me cry!

In places no one will find
All your feelings so deep inside
It was there that I realized
That forever was in your eyes
The moment I saw you cry


Ingen bloggning på hela helgen, jag vet..

Hejsan alla!
Som ni ser och förmodligen märkt så har jag inte pallat att blogga i helgen, jag vet inte varför, det kanske beror på mitt as dåliga humör. I alla fall så var jag ganska road i går i alla fall, jag, Nibban och Nour var på marknade och hade det as kul om man bortser från att jag typ höll på att spy! Jag vet att jag har gått och sagt att jag inte tänkt åka in men Nibban tvingade mig jag lovar! Men innan vi drog ner var vi tvungna att äta kykligsallad (jag har drömt om den sallade länge nu, och fyfan vad mätt jag blev!) Sen drog vi ner, vi åkte karuseller fem gånger, efter de höll jag på att spy, hahah, och sen får jag inte glömma killen. Killen som körde en av dem där karusellerna försökte stöta på mig.. han var gammal och äcklig, hahahahahahah!  Träffade min bror där också och Sabina, hon är helt galen, hon visade en video på youtube där hon hoppade fallskärm, det var typ i... förför går! HELT GALEN JAG LOVAR! hahah! Får se om jag hittar videon så kan jag lägga in den här. Men nu ska jag dra, måste på minna mig själv att det inte är helg i morgon! Suck! 
Puss & Kram. 


25/8 09

Tjaaabaa!
Hejsan allesammans, vad har ni för er? Jag själv har ändrat om lite till på bloggen som ni kan se, tror jag ska behålla der såhär nu, tills jag tröttnar på det vill säga! I dag har jag bara vart i skolan och nästan inte gjort något alls, man kan säga att det går segt men fort. Har inga planer för ikväll, mina föräldrar ska se på "män som hatar kvinnor". Men jag tror att jag kanske hoppar det, jag har redan sett den en gång. Faktiskt såg jag den hemma hos Tessan i lördags tillsammans med Tove och Lelle. Inte så att den inte var bra för det var den verkligen, den var spännande och bra gjord, men den var rå. Den var ganska brutal också, men väldigt bra! Det fanns vissa saker som gjorde att vi hade lust att stänga av filmen, hahah! Men har ni inte sett "Män som hatar kvinnor" så tycker jag ni borde göra det! 

Män som hatar kvinnor trailern (inte världens bästa kvalite)

 

Det är ju bara för mycket!

Hejsan tuffingar!
Jag ber om ursäkt för depp inlägget där nedanför, men somsagt påverkas jag av musiken jag lyssnar på. I alla fall så behövdes ja piggas upp och jag började läsa lite nöjesblad, och som vanligt så var det någon av Twilight-stjärnorna, den här gången var det Kristen, hoho ovanligt! För att komma till saken ska hon tydligen vara med i en till kommande film som heter "Welcome to The Rileys", läs artikeln här:


Spelar ung prostituerad tjej

Kristen Stewart tror att hennes nya film kommer att bli en succé för att "Twilight"-fansen vill se henne lättklädd.

Enligt uppgift innehåller "Welcome to The Rileys" flera nakenscener som gjorde "Twilight"-stjärnan ordentligt nervös inför inspelningarna, skriver Female First.

I sin nya film "Welcome to The Rileys" spelar Kristen Stewart mot "Sopranos"-stjärnan James Gandolfini.

Stewarts rollfigur, unga prostituerade Mallory är enligt rapporter naken i flera scener.

Kristen ska ha blivit så nervös för att klä av sig framför kameran att hon ville ha "Twilight"-motspelerskan och vännen Nikki Reed med sig som stöd under inspelningarna, skriver Female First.


Inte för att vara elak mot Kristen eller så, men varför skulle hon ta med sig Nikki? Nej jag vet inte om jag ska tro på det här men om det är sant så tycker jag att det är lite komiskt!


one choice, one chance

Hej igen!
Jag vet inte riktigt hur det är med er alla, men när det gäller mig så påverkas jag väldigt lätt av musik. Lyssnar jag på en lungn låt med ganska sorglig och stadig text blir jag helt nere trots att jag gillar låten, lyssnar jag på en snabb låt med sommar sound då blir jag i stället hur glad som helst. Jag påverkas med andra ord väldigt lätt av musik, tyvärr så har jag typ bara lyssnat på lungna, sorgliga låtar i dag vilket har fått mig att fundera. Mest går det tankarna till skolan, nu när man går i 9:an är det meningen att man ska kännas sig stor och förståndig, men det gör tyvärr inte jag. Jag känner mig mer förvirrad och osäker, jag vill bara att skolan ska ta slut så man kan börja sitt liv. Det är nästa sjuk hur mycket jag längtar till at bara få slänga bort alla skolböcker och bara ta sig ut och leva! Just nu känner jag mig instängd i en burk, det var ett bra exempel! Jag tror att jag fått det här sammanbrottet också för att jag inte har något att se fram imot, inget, det ända jag ser framför mig är..skola..skola..plugget! Fyfan, varför ska allt gå så segt, hahah jag skriver redan såhär och jag har inte ens gått i skolan två veckor.Men jag tror aldrig att jag har haft det där tålamodet att bara låta tiden gå som den går, jag vill att saker och ting går fort! Men det lustiga är att om ungefär  tjugo år eller mer eller mindre kommer jag att tänka tillbaka på min skolgång och sakna den. Jag hoppas bara att jag väljer rätt i framtiden, nu måste jag börja motivera mig själv! 


Skoldag om Världens barn!

Helluu, alla söta läsare!
I dag har jag varit i skolan igen, man kan säga att jag fortfarande inte riktigt har anpassat mig efter allt! De speciella sakerna som hände i dag var 1. Nibban kom hem efter att hon spenderat lite mer än två månader i Syrien, haha hon har gått och klagat hela dan på att det var aldeles för varmt i Syrien och att hon inte tänker åka dit under en sommar igen, haha! Och sen 2. Vi började med våra uppdrag, uppdraget jag valde var ett prodjekt som heter "Ge barnen trygghet" och handlar mycket om världes barn, vi ska göra som en mini gala av galan som sammlar in pengar till världens barn. Vi ska under galan gå omkring med T-shirtar där det står "Världens barn" på och så ska vi gå omkring med bussor och samla in pengar. Det känns i alla fall som att vi gör någt för någon annan som behöver hjälp, och det tycker jag man borde få lite + för! Mer har inte hänt i dag, förhoppningsvis blir det ett muntrare inlägg i morgon!
Kul att du är hemma Nibban, vi alla har saknat dig!
Puss & Kram.

Grymt bra låt!
The Last Goodnight - Stay Beautiful


Vi gjorde det, men så tog minnet slut..

Hejsan alla!
Vi stack somsagt ner till sjön för att spela in våran video, men när vi kom fram så var det fyra killar där.. suck. Jag visste att det skulle bli assvårt att komma dit och ingen skulle vara där, hur skulle man kunna pricka in det? I alla fall så stannade vi en bit bort från dem och väntade på att dem skulle sticka. Vi väntade.. och väntade.. och VÄNTADE! Tillslut gick vi det och då stack dem, mohahah! Men när dem cyklade iväg började dem skricka "Hejdå sötnosar" och typ "Puss på er snuttegull" MOGET!! Men Tessan och Tove tyckte att den korta killen såg bra ut, jag kollade inte jag bara störde mig på dem. Men det som var det roligaste var att dem cyklade till andra sidan sjön och började ropa till oss, jag och Tove ropade att vi skulle spela in en lesbisk porr-film och dem fick inte titta på. Vi började driva med dem, sen ville dem att vi skulle klä av oss och då sa vi åt dem att dra åt helvete! Hahah. Vi simmade i alla fall så mycket som vi skulle, men när vi kom upp så hade inte allt kommit med i videon för att minnet var slut. Vi kom fram till att vi skulle försöka igen en annan gång. Men vi gjorde det i alla fall och det var ju lite kul!
Men nu ska jag fixa tills i morgon, man är inte riktigt van vid att det är skola.
Puss & Kram!

Hur blir det med våran sim-video?

Hejsan alla, vilken jävla väder det blev då!
Vädret håller på att förstöra hela min plan för dagen, hur ska man kunna spela in en video i det här vädret? Jag kan förklara, jag, Tessan och Tove vägrar att simma i skolan.. det finns många olika anledningar till de, det är äkligt helt enkelt. Men våra lärarae envisas med att om vi inte simmar så kommer vi att få ig.. jag fattar inte riktigt hur dem tänker. Som om man inte kan simma om man väl lärt sig det än gång? Ska man behöva visa varje år att man kan simma? Vraför kan inte bara föräldrarna intyga att man kan simma eller nått? Men nej.. allt ska vara sååååå kompliserat!  I alla fall så tänkte vi att vi kanske kan spela in en video där vi simmar och visa upp den för lärarna så dem ser att man kan simma, är dem dumma i huvudet eller? Men nu spricker hela planen om det inte slutar regna vilket jag tror att det kommer göra, om en timme ska vi vara vid våran mötesplats och spela in videon, önska oss lycka till va!

Lady GaGa - Second Time Around

Den här låten är verkligen bra, gillar när hon använder sinröst såhär, det är inte så fejk som det brukar vara i dem andra låtarna, inte för att jag inte gillar dem med, men det här ligger högre upp på listan!



Ny blogg!

Hejsan!
Nu mera kan ni hitta mig här (HannahSofiah.blogg.se). Anledningen till att jag har tagit bort den anra bloggen (Hitn.blogg.se) är för att den inte fungerade, allt laggade och inget verkade funka. Så jag tänkte, varför inte skapa en ny? Visst tog det ett tag att få igång den här med men som ni kan se så håller jag på med den för fulla muggar!
Jag ska fortsätta med designen lite, men bara så alla vet så finns inte Hitn.blogg.se längre!
Ha det bra! Puss & Kram

RSS 2.0
Test